Palvelut

Palvelut

Klassinen hieronta/urheiluhieronta

Kärsitkö toimistotyöläisen jumittavista hartioista, jomottavasta päästä, tenniskyynärpäästä tai olkanivelvaivoista? Vaivaako sinua "hiirikäsi"? Harrastatko aktiivisesti liikuntaa, jonka seurauksena lihaksesi ovat tukossa?

Hieronta antaa avun useimpiin arkisiin vaivoihisi. Hieronnalla saadaan lievitettyä lihaskireyksiä ja kehossa esiintyviä erilaisia kiputiloja. Hieronta auttaa ehkäisemään myös rasitusvammoja sekä nopeuttamaan palautumista. 

Hierontahuone Helinä on erikoistunut niveltoiminnan edistämiseen. Käytän monipuolisesti ja yksilöllisesti erilaisia hierontaotteita sekä nivel-ja pehmytkudosmobilisointeja. Kaikki palvelut räätälöidään yksilöllisesti vointisi ja toiveidesi mukaan.

Hierontahuone Helinä ei tarjoa pelkkää hierontaa vaan palvelujen keskiössä on aina asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi. Lähdet Hierontahuone Helinästä rentoutuneena ja virkistyneenä.  Eikä kosketuksen hyöty ei katso ikää. Huomaathan, että Hierontahuone Helinän hierontapalvelut sopivat vauvasta isovanhempiin asti.

 

 

 vauvahieronta

Vauvahieronnalla on lukuisia hyvää tekeviä vaikutuksia. Vauvahieronta vahvistaa yleiskuntoa muun muassa vilkastuttamalla verenkiertoa ja helpottamalla aineenvaihduntaa, edesauttaa motoristen taitojen vahvistumista sekä lapsen ja vanhemman vuorovaikutussuhteen kehittymistä. Erityisesti vauvahieronnasta hyötyvät refluksi- ja koliikkivauvat. Ja kukapa ei nauttisi kosketuksen lempeästä voimasta? Siksi vauvahieronta sopii kaikille vauvoille.

Teen vauvahierontaa omassa hieronta huoneessani sekä annan tarvittaessa vauvahieronnan ohjausta. Kotikäynnit myös mahdollisia.

Hieronnan yleiset hyödyt

Hieronnalla on monella tapaa hyvää tekeviä vaikutuksia. Se auttaa ikään katsomatta tukkoisia lihaksia palautumaan, parantaa verenkiertoa, vilkastuttaa aineenvaihduntaa, parantaa unen laatua ja lievittää stressiä. Hierottaessa mielihyvähormonien eli oksitosiinin ja endorfiinin eritys lisääntyy, jonka myötä kiputilat lievittyvät. Mutta muistathan, että ennen kaikkea hieronta rentouttaa ja tuo hyvää fiilistä!

Muista - jos olet sairas, hengähdä hetki

Aina aika hieronnalle ei ole paras mahdollinen. Jos olet kuumeessa tai sinulla on jokin tuore, hiljan tullut vamma, on hyvä huilia hetki, ja saapua hierontaan, kun oireet helpottavat ja vamma tervehtyy. Tauko hieronnassa kannattaa pitää myös seuraavissa tilanteissa: avohaavat, infektio ihossa tai paikallinen tulehdus, laskimotukokset tai pahanlaatuiset kasvaimet. Kysy tarvittaessa tarkemmin aikaa varatessasi! Hierontahuone Helinä on palveluksessasi.

Hinnasto

Hieronta 45 minuuttia 40 e tai 3 x 45 minuuttia 105 e
Hieronta 60 minuuttia 50 e tai 3 x 60 minuuttia 135 e

Vauvahieronta 30 minuuttia 30 e
Vauvahieronta 60 minuuttia 50 e